Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@21:50:53 GMT

بازگشت به کار ۷۹۴ نفر با رونق ۶۹ کارخانه تعطیل گلستان

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۰۶۹۲۹

بازگشت به کار ۷۹۴ نفر با رونق ۶۹ کارخانه تعطیل گلستان

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، حیدر آسیابی اظهار کرد: سال گذشته دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان ۳۴۸ واحد تولیدی تعطیل شناسایی و لیست این واحدها به تفکیک هر شهرستان به دادستان‌های سراسر استان ارسال شد تا با کمک دستگاه‌های اجرایی مشکلات این واحدها را بررسی و برای رفع موانع بر سر راه تولید این کارخانه‌ها تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: برای سرعت بخشیدن به رفع موانع تولید هم، دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری را در دادسرای مرکز استان متمرکز کردیم تا با اختیارات نظارتی که دادستان مرکز استان دارد در صورت نیاز برای حل مشکلات سایر حوزه‌های قضایی نیز اقدام شود.

آسیابی افزود: با همت دستگاه قضایی سال گذشته همه دستگاه‌های اجرایی هم‌پای کار آمدند که نتیجه آن به راه افتادن خط تولید در ۶۹ واحد تعطیل بود .

وی افزود: با فعال شدن این کارخانه‌ها در مجموع ۷۹۴ کارگر به محل کار خود بازگشتند.

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: ایجاد واحدهای صلح و سازش برای حل و فصل مسائل کارگری، راه‌اندازی مرکز داوری و شعبه شورای حل اختلاف ویژه تجار و شرکت‌های تولیدی با همکاری اتاق بازرگانی از دیگر اقدامات سال گذشته دادگستری استان برای هموار کردن مسیر تولیدکنندگان بود.

آسیابی به تلاش‌های دادگستری برای جلوگیری از توقف تولید هم اشاره کرد و افزود: جلوگیری از توقیف خطوط تولید، رسیدگی خارج از نوبت و حداکثر پنج ماهه به پرونده‌های واحدهای تولیدی در شعب تخصصی، رسیدگی فوری پرونده‌های مفاسد اقتصادی به منظور ایجاد بستر برای فعالیت سالم اقتصادی از جمله این تلاش‌ها بود.

وی ادامه داد: سرکشی از شهرک‌های صنعتی، نشست با فعالان اقتصادی استان برای بررسی مشکلات آنان و پیگیری رفع موانع بانکی بر سر راه تولیدکنندگان هم از جمله اقدامات دادگستری استان برای کمک به رفع موانع تولید و رونق اقتصادی استان است که امسال نیز با جدیت و با اولویت واحدهای دانش‌بنیان دنبال می‌شود.

انتهای پیام/۲۳۰۷/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری گلستان حیدر آسیابی رفع موانع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۶۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان

   

به گزارش خبر گزاری صداو سیمای مرکز کرمان، حسین زینلی در جشنواره گیاهان دارویی در جبال بارز جیرفت اظهار کرد: گیاه دارویی به ارزش یک دلار اگر وارد چرخه صنعت و تنوع شود به ۱۰۰ دلار تبدیل می‌شود؛ اگر یک بشکه اسانس به اروپا بفرستیم ۱۲ هزار میلیارد ریال به کشور ارز می‌آوریم.
وی با اشاره به مزیت نسبی کشاورزی در جنوب کرمان گفت: صنعت اسانس گیری و بسته بندی باید در جنوب کرمان و مناطقی از کشور که ظرفیت تولید گیاهان دارویی دارد، شکل گیرد.
زینلی اضافه کرد: تولید محصولاتی همچون گل محمدی، زیره سیاه و آویشن در جنوب کرمان باعث رونق گردشگری هم می‌شود ضمن اینکه وقتی صنعت وارد منطقه‌ای شد کشاورزی قراردادی رونق پیدا می‌کند.
وی با یادآوری اهمیت گیاهان دارویی در رونق حوزه‌های مختلف بیان کرد: کرمان در تولید حنا استان اول کشور است و در خاورمیانه هم حرف اول را می‌زند بنابراین باید تمرکز ویژه داشته باشیم که این محصول را صنعتی (و تجاری سازی) کنیم.
احمد پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت:۸۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی جنوب کرمان است که ۵۳ هزار تن گیاهان دارویی مثل حنا و گل محمدی در سطح منطقه برداشت می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان هم گفت:۵۰۰هزار هکتار سطح رویشگاه گیاهان دارویی جنوب استان کرمان است که در قالب طرح بهره برداری ۲۰ فقره طرح در سطحی معادل ۱۲ هزار هکتار برداشت گیاهان دارویی را در سال گذشته با مشارکت مردم و بهره برداران داشتیم.

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • باید موانع از پیش‌روی تولیدگران و فعالان اقتصادی برداشته شود
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • باید موانع را از پیش‌روی تولیدگران و فعالان اقتصادی برداریم
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد