Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان رئیس کل دادگستری استان گلستان گفت: نباید اقدامات اجرایی بانک ها در وصول مطالبات و یا سایر موارد، منجر به توقف خط تولید و تعطیلی واحدهای تولیدی شود.

حیدر آسیابی، در جلسه شورای هماهنگی بانک های استان گلستان که با هدف بررسی راهکارهای وصول مطالبات بانکی و استفاده از ظرفیت دستگاه قضایی برای کمک به رونق تولید برگزار شد، اظهار کرد: حمایت از واحدهای تولیدی به معنای نادیده گرفتن موضوع وصول مطالبات بانکی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بازگشت تسهیلات به بانک ها برای تزریق دوباره به چرخه تولید، یکی از اقدامات دستگاه قضایی برای حمایت از فعالان اقتصادی می باشد، ادامه داد: بررسی سوابق تولیدکنندگان و اطمینان از سلامت اقتصادی آنان، از الزامات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان پیش از ورود برای حمایت از آنها می باشد.

آسیابی با تاکید بر اینکه نباید تسهیلات توکیدکنندگان در بخش هایی غیر از تولید قرار گیرد، خاطر نشان کرد: اقدامات اجرایی بانک ها در وصول مطالبات و یا سایر موارد، منجر به توقف خط تولید و تعطیلی واحدهای تولیدی نشود.

وی تشکیل کارگروه جهت ساماندهی صدور اجرائیه ها را از پیشنهادات دستگاه قضا به زیرمجموعه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استانداری گلستان، برشمرد و افزود: با این اقدام، تولیدکنندگان و بانک ها در استانداری بر سر نحوه وصول مطالبات بانکی به توافق می رسند.

وی اضافه کرد: این مهم سبب می شود تا از صدور اجرائیه در ثبت اسناد و املاک یا اقدام قضایی علیه واحدهای تولیدی پیشگیری به عمل آید.

رئیس کل دادگستری گلستان در بخش دیگر سخنان خود، پیشگیری از تشکیل پرونده ها در مراجع قضایی و کاهش هزینه های طرفین را از مزایای این کارگروه عنوان کرد و ضمن انتقاد از اجرایی نشدن مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید از سوی بانک های گلستان، یادآور شد: این ستاد برای هموار کردن مسیر تولید در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی تشکیل شده و عدم اجرای مصوبات این ستاد از سوی بانک ها مبهم است.

وی با اشاره به اینکه اگر اجرای مصوبات از سوی بانک ها میسر نیست و یا با آن مخالف هستند، باید در جلسات مطرح شود، تصریح کرد: باید املاکی که از سوی بانک ها به مزایده گذاشته می شود متناسب با میزان بدهی افراد و طلب بانک باشد.

آسیابی با هشدار به اینکه دستگاه قضا در صورت عدم تناسب مزایده ها، به این موضوع ورود خواهد کرد، گفت: ورود دستگاه قضا مانع از مزایده ملک ۳۰ میلیارد تومانی برای وصول بدهی ۴ میلیارد تومانی توسط یکی از بانک های گلستان شد.

وی در پایان ضمن تاکید بر سرعت بخشیدن به رفع موانع تولید، اضافه کرد: دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری در دادسرای مرکز استان متمرکز شده است تا برای حل مشکلات سایر حوزه های قضایی هم اقدام کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بانک وصول مطالبات گلستان دادستان واحدهای تولیدی سوی بانک ها وصول مطالبات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۶۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران از خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور با حمایت‌ها و پیگیری‌های قضائی پس از ۶ سال خبر داد و گفت: این واحد تولیدی با موضوع فعالیت تولید کربنات کلسیم از سنگ‌های آهکی برای مصرف دام و طیور به‌عنوان مکمل غذایی در شهرستان ساوه از سال ۱۳۹۶ به‌طور کامل تعطیل و در معرض فروپاشی و ورشکستگی قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: این شرکت بر اساس نوسانات نرخ ارز، عدم رقابت با تولیدکنندگان بزرگ، دریافت تسهیلات بانکی و معوق شدن اقساط بانکی و عدم پرداخت به موقع مطالبات سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی ورشکسته شناخته شد که با ورود اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران همزمان با پیشبرد امر تصفیه، جلسات متعددی با بستانکاران عمده اعم از بانک، سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شد و رفع موانع موجود در مسیر فعالیت این واحد تولیدی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه خوشبختانه با پیگیری‌های صورت‌گرفته در نهایت صد در صد مطالبات بستانکاران به صورت نقدی پرداخت و این شرکت از ورشکستگی خارج شد، اذعان کرد: این واحد تولیدی در حال حاضر با اشتغال ۳۱ نفر نیروی کار به‌صورت مستقیم به چرخه تولید بازگشت و به طور کامل تحویل مالکین و سهامداران شد.

القاصی در پایان با اشاره به ایجاد بستر جدید توسعه در واحد تولیدی مذکور و افزایش تولید تا هزار تن در روز خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی مطالبات اعم از حقوق و مزایای کارگری، هزینه‌های جاری از جمله حق بیمه، مالیات، برق و گاز پرداخت شد و با خروج از ورشکستگی، این واحد تولیدی تحویل مالکین و سهامداران شد.

کد خبر 6096775

دیگر خبرها

  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • از افزایش تابلوهای اعلام وضعیت پارامترهای سلامت هوا تا طرح تهاتر مطالبات بانک شهر با املاک
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی، تاوان سوء استفاده از کارت سوخت شهروندان
  • وصول ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • اعلام جزئیات جدید از لایحه حجاب و عفاف | اصرار بر بی‌حجابی برخورد قضایی دارد
  • به‌کارگیری حدود ۴ هزار عامل اجرایی، نظارتی و بازرسی در انتخابات گنبدکاووس
  • وصول ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی با آرای مراجع قضایی
  • اصرار بر بی‌حجابی برخورد قضایی دارد؟
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد