Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان به روسای ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری سراسر استان ابلاغ کرد که در ایام تعطیلات ضریب حفاظتی عرصه‌های منابع طبیعی محدوده خود را افزایش دهند.

عبدالرحیم لطفی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به تعطیلات پیش رو و بر اساس سوابق موجود، اغلب متخلفین با سوءاستفاده از کاهش گشت یگان حفاظت در ایام تعطیل اقدام به تخریب و یا تصرف اراضی و آسیب به منابع طبیعی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا به‌منظور افزایش ضریب حفاظتی عرصه منابع طبیعی و پیشگیری از بروز هرگونه تعرض و آسیب اعم از قطع درختان جنگلی، تخریب اراضی ملی، حریق و همچنین مقابله با قاچاقچیان و معارضین به منابع طبیعی تمامی نیروها اعم از فرماندهان پاسگاه ویژه، ناظرین، نیروهای حفاظتی موظف‌اند که در این ایام در هوشیاری کامل به سر برند.

مدیرکل منابع طبیعی گلستان تأکید کرد: روسای ادارات شهرستان به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که در این ایام، فرمانده پاسگاه ویژه، ناظر حفاظتی، مدیر حوزه آبخیز و سرجنگلبان هر منطقه شخصاً با حضور میدانی پاسخگو بوده و نظارت و کنترل لازم بر امورات را داشته باشند.

وی همچنین از روسای ادارات شهرستان‌ها درخواست کرد که نقاط حساس و آسیب‌پذیر در رابطه با حریق، تخریب، قاچاق چوب و... را به فرمانده پاسگاه ویژه و مسئولین حفاظتی شهرستان مربوطه گوشزد کنند.

لطفی در پایان از مردم طبیعت دوست و وظیفه‌شناس سراسر استان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف و حریق و آسیب به منابع ملی مراتب را هر چه سریع‌تر با شماره تماس ۱۳۹ و یا ۱۵۰۴ گزارش کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی گلستان منابع طبيعي منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۴۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ هزار واحد دامی پروانه چرا برای روستائیان و عشایر استان صادر شده است، گفت: سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت دام عشایر وارد مراتع استان شده بود.

اسفندیار خزایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود تعداد دام عشایر کاهش یابد، اظهار کرد: در بازدیدی که از عشایر استان صورت گرفته، گله آنچنانی ندیدیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد دام عشایر استان همدان ۴۵۰ هزار رأس است، تصریح کرد: حدود ۷۰ هزار هکتار سامانه عشایری در استان وجود دارد که به ازای هر هکتار برای یک رأس دام پروانه چرا صادر می‌شود.

خزایی با تأکید بر اینکه یکی از وظایف منابع طبیعی در راستای حفظ مراتع رعایت تقویم کوچ است، ادامه داد: سال گذشته تقویم کوچ با دقت رعایت شد و حتی تعدادی از عشایر دیرتر وارد استان شدند و امسال نیز بارش‌ها کمک کرده و عشایر هنوز به مراتع نرفتند.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان با بیان اینکه وضعیت پوشش مراتع استان بهتر از نرمال شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت پوشش گیاهی مراتع بهتر شده و پیش‌بینی‌هایی برای اطفاء حریق و آتش‌بُر صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه باید برنامه برای چرای دام عشایر وجود داشته باشد و به اندازه ظرفیت مراتع تعلیف دام صورت بگیرد، گفت: تعدادی از فرزندان عشایر شغل پدران خود را ادامه می‌دهند و به کار دامپروری اشتغال پیدا می‌کنند، در حالی‌که ظرفیت مراتع افزایشی نداشته است، بنابراین باید مشاغلی غیر از دامپروری نظیر زنبورداری و صنایع‌دستی برای فرزندان عشایر ایجاد شود.

خزایی با بیان اینکه کسانی‌که خارج از چهارچوب عشایر دام خریداری کرده و اقدام به چرای دام‌های خود در مراتع عشایری می‌کنند نیز پیگیری می‌شوند، ادامه داد: کنترل دام عشایر شروع شده است و بعد از استقرار جمعیت دقیق دام مشخص خواهد شد اما تعداد دام عشایر در سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت مراتع استان بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی