Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه حقوق خبرگزاری فارس- در چند سال گذشته به سبب مشکلات متعدد اقتصادی بسیاری از کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی تعطیل شدند و یا تا مرز تعطیلی پیش رفتند. با این حال انجام مساعدت‌های قضایی لازم برای احیای کارخانه‌های تعطیل و نیمه تعطیل یکی از کارویژه‌های دستگاه قضا بوده است.

شرکت همت شیر یکی از واحد‌های تولیدی است که به دلیل مشکلات گوناگون از جمله طولانی شدن پروسه اخذ تسهیلات بانکی، بدهی مالیاتی و انسداد حساب نزد بانک در جریان فعالیت خود با چالش مواجه شده بود که نهایتا این مشکلات سبب تعطیلی این شرکت شد اما با ورود دستگاه قضایی استان گلستان، مشکل این واحد تولیدی حل شد و چرخ تولید در آن به چرخش درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوود حسینی مدیرعامل شرکت همت شیر در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس، با اشاره به مشکلات این واحد تولیدی و اقدامات دستگاه قضایی به منظور حل این مشکلات گفت: ما چند کارخانه تولیدی داریم که از جمله آن‌ها شرکت همت شیر و کارخانه افتخار گلستان است. کارخانه افتخار گلستان عملا اواخر سال ۹۵ تعطیل شد؛ اما با حمایت‌های قوه قضاییه این کارخانه در سال ۹۷ به تولید بازگشت.

مدیرعامل این واحد تولیدی با بیان اینکه شرکت همت شیر نیز اوایل سال ۹۷ به طور کامل تعطیل شد، خاطرنشان کرد: تاکنون در خصوص شرکت افتخار گلستان بیش از ۸۰ درصد از بدهی بانک‌ها را داده ایم و در خصوص شرکت همت شیر هیچ چک برگشتی نداریم و تمامی چک‌ها به روز شده است.

وی اظهار کرد: قوه قضاییه با اقداماتی که انجام داده، انسدادی حساب‌های ما را رفع کرده است تا بتوانیم فعالیت کنیم. هر دو شرکت در حال حاضر فعال است و در شرکت افتخار حدود ۷۰ نفر و در شرکت همت شیر نیز حدود ۱۰ نفر فعالیت دارند.

حسینی با بیان اینکه شرکت افتخار گلستان ۱۱۰ میلیارد تومان توسط بانک کارشناسی شده است، گفت: بدهی ما به بانک حدودا ۱۶ میلیارد تومان است و امیدواریم بانک در خصوص امکان انجام عملیات بانکی ساتنا مساعدت‌های لازم را به عمل آورد. قوه قضاییه در این موضوع به شدت ما را کمک کرد تا بتوانیم حرکت نماییم و توانستیم حرکت کنیم و اکنون تقاضای ما رفع چند مشکل باقی مانده از سوی بانک و دستگاه‌های مسئول برای ادامه مسیر تولید است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: استان گلستان گلستان احیای کارخانه افتخار گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۲۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد

بانک جهانی در آخرین گزارش خود زیر عنوان «بررسی چالش‌ها: مقابله با رکود اقتصادی و تورم» نگاشته است که حمایت از بخش خصوصی در افغانستان می‌تواند تا حدی از فروپاشی اقتصادی این کشور جلوگیری کند.

بانک جهانی گفته است کاهش ۲۶ درصدی رشد تولید ناخالص داخلی و حمایت‌های خارجی، تصویر روشنی را از چشم‌انداز تاریک اقتصادی افغانستان ترسیم می‌کند.

براساس گزارش بانک جهانی ممکن است چالش‌های ساختاری در بخش خصوصی همراه با کاهش حمایت‌های بین‌المللی مانع هر گونه پیشرفت اقتصادی در افغانستان شود.

برپایه این گزارش، این رکود اقتصادی می‌تواند سبب افزایش فقر و بیکاری در افغانستان شود تا جایی که نیمی از جمعیت آن به‌شدت نیازمند کمک‌های خارجی هستند.

به گفته بانک جهانی، کشاورزی در افغانستان می‌تواند سبب رشد اقتصاد در کشور شود.

این نهاد بین‌المللی همچنان سرمایه‌گذاری‌ در زیرساخت‌های آبیاری و نیز دسترسی دهقانان به بازارها برای افزایش بهره‌گیری از محصولات زراعتی‌شان را مهم خوانده است.

این در حالی است که پیش از این‌نیز بانک جهانی گفته بود این نهاد ۸۴ میلیون دلار کمک به افغانستان را به‌منظور مبارزه با بحران‌ اقتصادی و تطبیق پروژه‌های معیشتی در کشور تأیید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز چشمه‌خوش و کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر