Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@21:45:57 GMT

رونق دوباره ۷ کارخانه در گلستان با ۲۳۶ کارگر

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۷۲۶۹۷

ایسنا/گلستان رئیس‌کل دادگستری گلستان گفت: با پیگیری ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان موانع تولید ۳۰۳ واحد تولیدی استان پارسال برطرف شد و ۷ کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل دوباره رونق پیدا کردند.

هادی هاشمیان اظهار کرد: پارسال ۳۹۹ پرونده مربوط به واحدهای تولیدی استان در دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری ثبت و پس از بررسی و پیگیری، مشکلات ۳۰۳ واحد رفع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رفع موانع تولید ۹۶ واحد تولیدی دیگر هم در ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری در حال پیگیری است.

وی افزود: همچنین پارسال ۷ واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل استان هم با تلاش‌های قضایی و مشارکت دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه بانک‌ها، دوباره رونق گرفتند.

رئیس‌کل دادگستری گلستان بابیان این که از تعطیلی برخی از واحدهای تولیدی ۴ سال می‌گذشت، خاطرنشان کرد: با تولید دوباره در این واحدها ۲۳۶ نفر مشغول به کار شدند.

هاشمیان ادامه داد: سرکشی از شهرک‌های صنعتی، نشست با فعالان اقتصادی استان برای بررسی مشکلات آنان از جمله اقدامات دادگستری استان برای کمک به رفع موانع تولید و رونق اقتصادی استان در سال ۹۹ بود که امسال با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد.

وی به تلاش‌های دادگستری برای جلوگیری از توقف تولید هم اشاره کرد و افزود: جلوگیری از توقیف خطوط تولید، اختصاص شعب ویژه برای رسیدگی به پرونده‌های اقتصادی، رسیدگی فوری پرونده‌های مفاسد اقتصاد به‌منظور ایجاد بستر برای فعالیت سالم اقتصادی از جمله این تلاش‌ها است.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری گلستان، هاشمیان گفت: مشکلات بخش تولید و سرمایه‌گذاری گلستان در دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری جمع‌آوری، دسته‌بندی و تلاش برای رفع آن آغاز شده است.

وی از افزایش نظارت‌ها نیز خبرداد و گفت: برای کمک به تولیدکنندگان و جلوگیری از دست‌اندازی بر سر راه تولید، نظارت دادگستری و دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان بازرسی بیشتر می‌شود.

هاشمیان بیان کرد: از ابتدای تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی در دادگستری گلستان در مجموع ۳۷ واحد تولیدی فعال و یک هزار و ۱۸۶ کارگر به محل کار برگشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی گلستان سال رونق تولید دادگستري گلستان ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری دادگستری گلستان واحد تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۲۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان با بیان اینکه رسالت برگزاری نمایشگاه‌ها برای رونق اقتصاد، تسهیل‌گری، شبکه‌سازی و شتاب‌دهندگی است، گفت: با توجه به اهمیت حضور نمایشگاه‌ها، مسئله رویدادها، یعنی نشست‌های B to B یا ارتباطی که ذی‌نفعان با یکدیگر برقرار می‌کنند، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

احمدرضا طحانیان با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: دوره‌ای که نمایشگاه تنها برای عرضه و نمایش برگزار می‌شد به پایان رسیده است و در حال حاضر به‌عنوان پل ارتباطی بین تولیدکننده و بازار است.

وی با بیان اینکه رسالت برگزاری نمایشگاه‌ها برای رونق اقتصاد، تسهیل‌گری، شبکه‌سازی و شتاب‌دهندگی است، افزود: با توجه به اهمیت حضور نمایشگاه‌ها، مسئله رویدادها، یعنی نشست‌های B to B ( مخفف Business-to-Business یکی مدل‌های کسب‌وکار است که به آن مدل تجارت به تجارت نیز گفته می‌شود) یا ارتباطی که ذی‌نفعان با یکدیگر برقرار می‌کنند، اهمیت بیشتری پیدا خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان تصریح کرد: نمایشگاه‌های تخصصی همچون نمایشگاه حمل‌ونقل با هدف گردهمایی اجزای اصلی زنجیره تأمین‌کننده با مخاطبان اصلی و متخصص در زمینه حمل‌ونقل برگزار می‌شود.

طحانیان ضمن ابراز خرسندی برگزاری نمایشگاه‌هایی که مخاطبان متخصص از شهرهای دیگر نیز دارد، ادامه داد: حضور شرکت‌های متخصص در نمایشگاه حمل‌ونقل، نشان دهنده این است که اگر ارتباطات و نشست‌های تخصصی انجام گیرد و کالاهای تولیدی نمایان شود، موازی‌کاری و اضافه‌کاری صورت نخواهد گرفت.

وی با بیان اینکه بسیاری از شرکت‌های اصفهانی در کل کشور و حتی در کالاهای صادراتی شایستگی زیادی دارند، بیان کرد: برگزاری نمایشگاه‌ها و نشست‌های تخصصی با حضور اساتید مختلف اهمیت بسیاری دارد، همچنین موجب می‌شود متخصصان و سرمایه‌گذاران از کلان‌شهرهای دیگر نیز در نمایشگاه‌ها حضور پیدا کنند.

کد خبر 750113

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • ۱۶۲ کارگر و کارفرمای نمونه در منطقه ازاد چابهار تجلیل شدند
  • برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است